AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:12:2018 16:57
Arsenal kan ikke tilbagekalde Chambers efter Holding-skade

Evening Standard skriver fredag, at The Gunners ikke har en klausul, som muliggør en tilbagekaldelse af Callum Chambers efter Rob Holdings langtidsskade.


Laurent Koscielny er heldigvis ikke langt fra et comeback, for Arsenal står med en mindre defensiv krise på hænderne efter Rob Holdings skade mod Manchester United.

Holding misser resten af sæsonen, hvilket i øjeblikket efterlader Sokratis og Shkodran Mustafi som de eneste spilleklar midterforsvarere i klubben.  En mulig løsning havde været at tilbagekalde Callum Chambers fra sit lejeophold hos Fulham, men Evening Standard skriver, at det ikke kan lade sig gøre.

I Fulhams lejeaftale indgår der ikke en kontrakt, der gør det muligt at hente Chambers tilbage før tid, og selvom Arsenal forsøgte at appellere til Fulhams gode side, virker det usandsynligt, at The Cottagers vil lade forsvareren vende hjem før tid.

Umiddelbart ser Chambers nemlig ud til at have etableret sig selv som fast mand for Claudio Ranieris Fulham-hold, for hvem han er startet alle tre kampe på den centrale midtbane. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED