AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:07:2019 12:38
Arsenal har budt 300 millioner: Real-kant vil have holdkammerat med til London

Lucas Vázquez er interesseret i et skifte til Arsenal, men han vil gerne have Mariano Diaz med til London.


Inden for den seneste uges tid er Arsenal blevet kædet sammen med Lucas Vázquez.

Nu melder den spanske avis, El Desmarque, at Arsenal har afgivet et €40 millioner-bud - svarende til 300 millioner kroner - på den spanske kantspiller.

Unai Emery vil give Lucas Vázquez en fast startplads på holdet, og den 28-årige spanier skulle være opsat på et skifte til The Gunners.

Men ifølge El Desmarque er han interesseret i et skifte, men er endnu ikke helt overbevist om, at det er det rette skifte - og så vil han også gerne have sin holdkammerat, Mariano Diaz, med til London.

Arsenal skulle være klar til at smide €20 millioner (150 millioner kroner) for Mariano Diaz, og Real Madrid er angiveligt tilfredse med prisen. 

Mariano Diaz er også interesseret, men han vil gerne have en snak med Zinedine Zidane, inden han træffer en beslutning omkring sin fremtid.

Dermed venter der stadig lidt arbejde forud for Unai Emery om at overbevise de til Real Madrid-spillere om et skifte til Emirates Stadium.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED