AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:07:2019 18:41
Arsenal-handler nærmer sig: Sportsdirektør forlader USA-rundtur

To handler skulle eftersigende nærme sig i Arsenal-regi, idet sportsdirektør og forhandlingsleder Raul Sanllehi har forladt den igangværende turné i USA og i stedet har vendt snuden mod London.


Ifølge The Mirror er Arsenal-sportsdirektør Raul Sanllehi fløjet fra USA med retning mod den engelske hovedstad og Arsenals forhandlingskontorer i London. 

Selvsamme medie beretter, at det er to handler om spillertilgange, som Sanllehi skal hjem og forhandle færdige - og her skulle der være tale om Real Madrids Dani Ceballos og Celtics Kieran Tierney.

De to spillere ventes altså derfor at blive præsenteret i løbet af den nære fremtid. Der har rygtebasis været tale om, at Ceballos hentes til den engelske klub på en lejeaftale, mens Tierney købes på en permanent aftale. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED