AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:06:2018 13:49
Arsenal får hovedsageligt svær modstand i sommerens træningskampe

Arsenal har løftet sløret for fire træningskampe i løbet af sommeren, og der venter særdeles stærk modstand til London-klubben i tre af kampene.


Dagen før VM slutter, spiller Arsenal sin første træningskamp. Den 14. juni har klubben arrangeret et møde med Boreham Wood på Meadow Park. Det er samtidig også den eneste kamp, hvor Arsenal forventes at få nem modstand.

I år deltager Arsenal i International Champions Cup i Singapore, og her spiller the Gunners mod Atlético Madrid den 26. juli, inden Paris Saint-Germain to dage senere er modstanderen i samme turnering. Det vil samtidig være Unai Emerys første møde med sin tidligere klub.

De svære træningskampe fortsætter med en kamp mod Chelsea den 1. august. Det opgør er også en del af International Champions Cup.

Arsenal har desuden også arrangeret en træningskamp i den svenske hovedstad, Stockholm, den 4. august. Modstanderen er dog endnu ikke annonceret.

Til gengæld vil Arsenal denne sommer ikke afholde Emirates Cup på grund af ombygning på Emirates Stadium. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED