Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:10:2019 20:34
Arsenal-es tvivlsom til landskamp

Dani Ceballos kan blive nødsaget til at sidde over, når Spanien møder Norge på lørdag. Ifølge AS døjer spanieren med en lille forstrækning i baglåret.


Dani Ceballos har været en af lyspunkterne på Arsenals Premier League-mandskab i denne sæson. Den 23-årige midtbanespiller er den eneste, der er løbet på grønsværen i alle 11 PL-kampe for The Gunners.

Ifølge AS døjer spanieren med en mindre forstrækning i baglåret, og han kan derfor være nødsaget til at sidde over i lørdagens landsholdskamp mod Norge.

Avisen rapporterer dog endvidere, at Ceballos forventes at være klar til Spaniens møde mod Sverige på tirsdag.

Arsenal håber øjensynligt, at spanieren bliver sparet, da de ikke har råd til, at midtbaneprofilen løber ind i nogle seriøse skader.

I øjeblikket ligger Arsenal på tredjepladsen i Premier League, efter holdet har været inde i en god stime op til landsholdspausen. Ceballos er fortsat også glad for skiftet fra Real Madrid til Arsenal.

- Jeg spiller for Arsenal nu, og det er jeg meget glad for. Jeg vidste, at jeg ønskede at skifte. Det var rigtigt at forlade Madrid. Lige nu er jeg, hvor jeg vil være. Min plan var at smutte, så jeg kunne spille og nyde fodbolden, sagde spanieren ifølge Arseblognews tidligere på ugen.

 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED