AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:06:2019 08:39
Arsenal er stadig favoritter til Carrasco - men storklub kan spolere signingen

Bayern München har Yannick Carrasco som alternativ til Leroy Sané.


Det er en meget velkendt hemmelighed, at Bayern München forsøger at hente Leroy Sané denne sommer,  men som flere ledende skikkelser fra den tyske storklub har udtalt,  afhænger det hele af,  hvorvidt den tyske winger ønsker skiftet til Allianz Arena.

Beslutter Sané sig for at blive i City,  kan det varsle dårligt nyt for Arsenals transferplaner.  Flere kilder har efterhånden etableret, at Arsenal er i forhandlinger med Yannick Carrasco og nærmer sig en aftale,  men nu risikerer The Gunners at få konkurrence fra Bayern München.

Tyske Bild skriver i dag, at Bayern har Carrasco som Plan B,  skulle Sané takke nej til et skifte.  Den belgiske winger menes at koste knap €30 millioner,  og hvor den pris har vist sig problematisk for Arsenal,  ville den ikke volde kvaler i Bayern.

Bild bekræfter, at Arsenal allerede er langt i forhandlingerne med Carrasco, men at Bayern nu forsøger at stikke en kile mellem forhandlingerne.

Foruden Carrasco overvejer Bayern München også fortsat at hente Callum Hudson-Odoi,  men indtrykket skulle være, at den unge engelske Chelsea-spiller er tæt på at forlænge med The Blues.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED