AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
21:03:2017 00:05
Arsenal er klar til at sælge Sanchez og Özil

Hvis Alexis Sanchez og Mesut Özil ikke forlænger deres kontrakter, vil de blive solgt. Det skriver Daily Mirror.


Bolden ruller først i Premier League igen den 1. april, da der er landsholdspause.

Arsenal har lidt mere at se til end de øvrige klubber, da de skal have forhandlet en ny kontrakt på plads med Arsene Wenger, da begge parter har besluttet sig for, at samarbejdet skal fortsætte.

Selvom klubben endnu ikke har meldt en officiel melding ud om en kontraktforlængelse, så melder flere af de engelske medier, at franskmanden fortsætter på Emirates Stadium.

Arsene Wenger er dog ikke den eneste, som Arsenal forsøge at forhandle en ny kontrakt på plads med. 

For flere måneder siden bekræftede Arsene Wenger, at klubben havde åbnet forhandlinger med både Alexis Sanchez og Mesut Özil, men ingen af dem ser ud til at være tæt på at forlænge deres kontrakter, som begge udløber i 2018.

Daily Mirror beretter, at Arsenal vil strække sig langt for at få dem til at forlænge, men kan det ikke blive en realitet, vil de begge blive solgt til sommer, og Arsene Wenger dermed gå en meget travl sommer i møde. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED