Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:09:2021 17:23
Arsenal er ikke et 'vinder-projekt': Antonio Conte vil kun til denne PL-klub

Både Arsenal og Manchester United kædes sammen med den italienske toptræner Antonio Conte, men kun én klub er aktuel for den tidligere Chelsea-boss.


Antonio Conte er stadig ledig på markedet, men han vil kun overveje et tilbud fra Manchester United.

Mikel Arteta har længe hængt i tynd tråd i Arsenal, mens Ole Gunnar Solskjærs fremtid nu også er blevet emne efter en sæsonstart, hvor Manchester United har fået uafgjort imod Southampton og senest tabt til Young Boys i Champions League.

Selvom spekulationerne om en fyreseddel til nordmanden kan virke drastiske, forlyder det altså fra flere kilder, at United er begyndt at undersøge markedet for en ny træner.

Avisen The Mirror erfarer, at man holder et vågent øje med italienske Antonio Contes situation, efter han sagde op i Inter tidligere på sommeren. 

United er dog ikke alene om interessen. Arsenal følger også den tidligere Chelsea-træner tæt, som de skulle have identificeret som en god erstatning, hvis Arteta ryger på porten.

Den italienske transferekspert, Gianluca Di Marzio, bekræfter rygterne om interessen for Conte, men understreger, at der kun er én af de to klubber, som er interessant for Conte.

Antonio Conte er nemlig kun villig til at høre hvad United har at sige, mens han afviser Arsenal, da han ikke anser klubben som et 'vinder-projekt'.

Conte er en meget anerkendt træner hjemme i Italien, hvor hans tilstedeværelse er synonym med titler og succes, hvilket trænerens trofæhøst også afspejler.

Da Conte sidst var i Premier League, hvor han stod i spidsen for Chelsea, forrmåede den lidenskabelige italiener at vinde et mesterskab i løbet af sine to år i klubben i perioden 2016-2018.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE