AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:05:2019 11:54
Arsenal er "dybt skuffede" over finalestadionet

Klubben giver i en officiel udmelding udtryk for stor skuffelse over valget af Baku i Aserbajdsjan som destination for Europa League-finalen.


Arsenal er glade for at have nået Europa League-finalen,  men klubben udtrykker i en officiel udmelding utilfredshed over valget af Baku som spillested for finalen.

Utilfredsheden skyldes først og fremmest, at Chelsea og Arsenal begge blot har modtaget 6.000 billetter til egne fans til trods for, at stadion har kapacitet til 60.000.

Og de 6.000 heldige Arsenal- og Chelsea-tilhængere, som får chancen for at overvære finalen på stadion,  kan se frem til en marathon-tur af format til Aserbajdsjan.

Fra London er der blot tre flyvninger ugentligt til Baku,  men alle afgange op til finalen er allerede udsolgt,  og det tager knap 50 timer at tage køreturen fra England til Aserbajdsjan.

-  Arsenal er glade for at have nået Europa League-finalen, og vi glæder os ekstremt meget til kampen mod Chelsea, skriver klubben.

- Vi er dog bitre og skuffede over det faktum, at transportbegrænsninger kun gøre det muligt for UEFA at stille 6.000 billetter til rådighed til klubbens tilhængere, når stadion har kapacitet til 60.000.  Derudover vil kun tiden vise, om der overhovedet kommer 6.000 Arsenal-tihængere til kampen, når man ser på, hvor ekstreme rejseforholdene er.

- Vi har 45.000 sæsonkortholdere, og at så mange fans skal gå glip af finalen, fordi UEFA vælger en stadion med begrænsede transportmuligheder,  virker ganske enkelt forkert.  Realiteten er den, at uanset hvilken klub, som var nået finalen, så ville de ikke have været i stand til at imødekomme kravene fra deres egne tilhængere.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED