AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:08:2019 09:30
Arsenal-direktør: Der kan komme flere signings til januar

Josh Kroenke lægger op til, at Arsenal kan ende med at hente flere spillere denne sæson.


Arsenal startede stille ud, men endte med at være blandt Premier League-klubberne, som rekrutterede allerflest spillere denne sommer ved at hente blandt andre Gabriel Martinelli, David Luiz og Nicolas Pepe.

Protesterne var ellers mange, da det så ud til, at forstærkningerne til truppen ville være få, men Arsenal-direktøren Josh Kroenke insisterer på, at man hele tiden havde en klar plan og var på forkant.

- Jeg vil sige, at man ikke kommer særligt langt som klub, hvis man baserer sine store indkøb på folkets mening. Vi var ikke reaktive, men proaktive denne sommer, fortæller Arsenal-ejeren Stan Kroenkes søn til BBC.

- Når det gælder vintertransfervinduet, ønsker jeg ikke at love for meget. Vi skal evaluere nogle ting og se på, hvilke positioner vi bør kigge på langsigtet. På den måde er vi igen på forkant, når januar kommer.

Man kan argumentere for, at klubbens transferaktivitet denne sommer har vist, at Arsenal og The Emirates fortsat har en stor tiltrækningsevne, selvom klubben ikke spiller i Champions League. Det mener Josh Kroenke i hvert fald fortsat er tilfældet.

- Uden Champions League-fodbold vidste vi ikke, hvad der kunne lade sig gøre, men vi opfordrede vores forhandlere til at være aggressive, og når Arsenal banker på døren hos en spiller, så er det en anderledes banken.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED