Arsenal-dansker går målamok og tangerer rekord

Af Jeppe Augustsen
13.04.2024 Kl. 15:04

Så kom han igen på pletten.

Chido Obi-Martin var igen i målhopla, da Arsenals U18-hold i dag mødte West Ham, der blev udraderet med hele 8-1.

Den unge Arsenal-dansker stod for størstedelen af målene, da han nettede hele fem gange.

Fire af målene blev scoret i første halvleg, og efter en times spil scorede han sit femte mål på et straffespark til stillingen 7-0.

Allerede efter 26 minutters spil havde den talentfulde angriber scoret et hattrick mod London-rivalerne.

Se de fem mål fra opgøret her.

Chido Obi-Martin gik verden rundt efter en ekstraordinær præstation mod Liverpools ungdomshold, da han scorede ti mål i samme kamp.

Arsenals U18-hold, hvor Jack Wilshere er cheftræner, ligger i øjeblikket på tredjepladsen i den sydlige Premier League-liga, hvor tabellen toppes af Chelsea.

The Blues har 43 point efter 17 kampe, mens West Ham ligger nummer to med 43 point, men har spillet 21 kampe.

Arsenal har 38 point på kontoen efter 20 kampe, hvor Chido Obi-Martin har scoret 20 ud af holdets 63 mål i denne sæson.

Arsenal-journalisten Jeorge Bird melder, at Chido Obi-Martin har tangeret Rhys Murphys rekord på U18-holdet for flest mål i samme sæson for en ungdomsspiller.

Rhys Murphy snuppede rekorden i 2006/07, men mon ikke den unge dansker får rekorden for sig selv i denne sæson.

Læs vores interview med Jeorge Bird om den unge danske komet, hvor han giver sit bud på, hvilke stjerneangriber han minder om.