AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:01:2023 17:50
Arsenal bød 507 millioner kr. på Caicedo: Nu reagerer Brightons manager

Nu reagerer Roberto De Zerbi


Tidligere i dag, fredag, kom det frem, at Arsenal havde budt £60 millioner på Moises Caicedo.

Dog gik der ikke mange timer, før flere troværdige journalister, heriblandt David Ornstein fra The Athletic, kunne oplyse, at buddet var blevet afvist af Brighton.

The Seagulls er heraf fastsat på, at den ecuadorianske midtbanespiller ikke er til salg i dette transfervindue.

Og sådan lyder det især også fra Brightons manager, Roberto De Zerbi, som kunne sætte nogle på situationen på fredagens pressemøde:

 
- Jeg tror, han (Moises Caicedo,red.) er en god fyr. Han er kun fokuseret på Brighton. Jeg håber, at han kan blive hos os til slutningen af sæsonen, for efter min mening er det den bedste løsning for ham og os, siger De Zerbi ifølge Sky Sports og fortsætter:
 
 
- Jeg kan forstå, at de andre store hold vil have vores unge spillere - Alexis Mac Allister, Caicedo, Kaoru Mitoma, Solly March - men beslutningen er op til spillerne og klubben. Jeg talte med ham (Caicedo,red.) onsdag og fortalte ham min mening.
 
- Jeg tror, det er altid svært at ændre inde i sæsonen, fordi man kan finde flere problemer. Det er vigtigt at blive fire måneder mere. Jeg talte med ham som en far, ikke som en træner. Jeg forstår, når en spiller har mulighed for at skifte hold og gå til et meget stort hold, men mit arbejde er at give spillestilen og også råd til hans karriere og hans liv, slutter den nye Brighton-manager.
 
Den 21-årige landsholdsspiller har to og et halvt år tilbage af sin kontrakt på den engelske sydkyst. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE