AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:08:2019 08:45
Arsenal-angriber tæt på ny kontrakt - kan tjene det samme som Özil

Pierre-Emerick Aubameyang kan ende med at tjene samme løn som Arsenals bedst betalte spiller, hvis klubben kvalificerer sig til Champions League.


Pierre-Emerick Aubameyang og sine mange mål bliver essentielle, hvis Arsenal skal slutte i top fire denne sæson.

Derfor håber The Gunners nu også på at kunne belønne den gabonesiske angriber med en lukrativ kontrakt, skulle det lykkes ham at skyde klubben tilbage i Champions League.

Ifølge The Telegraph er der i øjeblikket optimisme omkring muligheden for at forlænge både fra klub og spiller, for Arsenal vifter med en gevaldig gulerod for næsten af angriberen.

Han tjener i øjeblikket knap £200.000 ugentligt - svarende til 1,6 millioner kroner. Læg dertil en række bonusser, men faktum er, at Pierre-Emerick Aubameyang er et godt stykke fra at tjene det samme som klubbens bedst betalte spiller - Mesut Özil på £350.000 ugentligt.

Arsenal kan ikke tilbyde Aubameyang en tilsvarende løn, endnu, men sådan som den nye kontrakt ser ud til at blive sat sammen, så kan angriberen ende med at tjene det samme som tyskeren næste sæson, hvis klubben kvalificerer sig til Champions League.

Aubameyangs nuværende kontrakt udløber i 2021, men The Telegraph er ikke sikre på, at kontraktens varighed bliver forlænget.  Måske er der altså blot tale om en ny aftale, som skal belønne angriberen for sin flotte sæson som Premier League-topscorer sidste år.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED