AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:04:2021 15:36
Arrogant eller ambitiøs? Leeds-angriber skuffet over ikke at vinde 8-1

Leeds' Patrick Bamford var skuffet over holdets seneste præstation, selvom de endte med at vinde 2-1 over Sheffield United.


Sheffield United har været horrible i år, mens oprykkerne fra Leeds har gjort det fortrinligt. Dette afspejlede sig i sidsnævntes 2-1 sejr over netop Sheffield i lørdags.

Trods tre tilfresstillende point kunne Leeds dog ikke være særlig tilfredse med spillet på banen, og det var også noget, angriberen Patrick Bamford var hurtig til at fremhæve, da han var gæst i The Official Leeds United Podcast.

Udtalelsen kunne nemt fortolkes som en disrespekt af det hårdtprøvede Sheffield-mandskab, men på den anden side gav den 27-årige englænder udtryk for sine og holdets store ambitioner.

- I forhold til, hvordan kampen forløb sig, så mener jeg, at det var en af vores dårligste. Det lyder lidt mærkeligt, fordi vi vandt, men vi spillede langt fra op til vores bedste, det hele var lidt sjusket, indleder Bamford, der ender med at gnide et gran salt i Sheffields åbne sår.

- Jeg mener, at hvis havde spillet op til vores bedste og ikke have sluppet foden fra pedalen, så ville vi have vundet 7- eller 8-1. Jeg vil helst ikke sige, at de gjorde det nemt for os, men de udfordrede os heller aldrig rigtigt.

Omend udtalelsen kan klandres for en arrogant klang, så har Bamford samtidig noget at have det i.

Leeds spillede nemlig langt fra godt, og Sheffield var aldrig i stand til for alvor at forme kampen til en tæt affære. 

Specielt offensivt mangler Sheffield alverdens kvalitet, hvor klubben blot har nettet 17 gange i 30 kampe. Dette er tre flere end selvsamme Bamford alene.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE