AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:07:2019 16:41
Arnautovic langer ud efter engelske medier i Shanghai-præsentation

Marko Arnautovic blev torsdag præsenteret i sin nye klub, og han benyttede lejligheden til at lange ud efter de engelske medier.


I januar anmodede Marko Arnautovic om et skifte, men østrigeren trak sin forespørgsel tilbage og valgte at blive og forlænge med West Ham. 

Den tidligere Stoke-spiller ønskede igen et skifte denne sommer, og West Ham accepterede ønsket og lod Arnautovic skifte til kinesiske Shanghai SIPG for en spotpris. 

Den østrigske landsholdsspiller er ofte blevet kritiseret af medierne for at have en lad attitude på banen, og det svarer han nu tilbage på i forbindelse med, at han blev præsenteret i sin nye klub. 

- De træner ikke med mig, de spiller ikke med mig, men de skriver bare noget. Måske er det indbegrebet af europæiske medier. Sandheden er, at jeg altid giver alt til mit hold, og jeg sparer aldrig mig selv, sagde Arnautovic ifølge London Evening Standard

- Jeg er her for at arbejde hårdt. Jeg vil gøre min del, så klubben kan indfri alle sine mål. 

Arnautovic kan allerede få debut på lørdag, og han er blevet holdkammerater med den tidligere Chelsea-spiller Oscar og Hulk. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED