AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:06:2020 15:10
Arbejder i tandem: Arteta og Luiz arbejder på at lokke stjerneforsvarer til Arsenal

Mikel Arteta skulle være i direkte kontakt med Thiago Silva, mens David Luiz forsøger at lokke landsmanden til Londonklubben.


Thiago Silva har kontraktudløb med Paris Saint-Germain ved midnat denne tirsdag, og Arsenal har nu både Mikel Arteta og David Luiz til at arbejde i tandem for at overtale den brasilianske forsvarsveteran til at komme til The Emirates.

Det skriver franske Le10Sport.

35-årige Silva kan signes på en fri transfer fra i morgen af, og Arteta skulle have været i personlig kontakt med midterforsvareren, der tidligere i karrieren blev regnet som den måske bedste forsvarer i verden.

Det er han ikke længere, men Silva kunne stadig være en gevinst for The Gunners på en fri transfer. Derfor prøver David Luiz også at lokke sin landsmand, som han spillede sammen med i Paris Saint-Germain, til at komme til Arsenal.

Silva skulle være åben for et skifte til Premier League, hvor også Everton og Carlo Ancelotti, der førhen trænede ham i den parisianske storklub, også skulle prøve at kurtisere ham.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED