AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:06:2019 11:09
Anfield skabte rædsel hos City-træner: "Hvor er jeg?"

Mikel Arteta har ikke de bedste oplevelser på Anfield, og er det eneste stadion, han har frygtet.


Man skal tilbage til den 28. februar i 2016, før Manchester City sidst kunne juble på Anfield, da de slog Liverpool ud i Capital One Cup efter straffesparkskonkurrence.

Inden kampen på Anfield i den forgangne sæson havde Liverpool vundet de seneste fire opgør på eget græs, men Manchester City formåede at sætte en stopper for Liverpools dominans i oktober sidste år med et 0-0-resultat.

Mikel Arteta, som nu er assistenttræner for Pep Guardiola, har ikke haft mange gode oplevelser som spiller og træner på Anfield, og han fortæller, at det er det eneste stadion, som han frygter.

- Det er virkelig svært at slå dem. Det var det samme i min spillerkarriere. Anfield var det eneste sted, hvor jeg havde en følelse af frygt, siger Mikel Arteta til Marca ifølge Liverpool Echo.

- Det skete med Arsenal, hvor vi indkasserede fem mål. Man tænker: "Jeg ved ikke, hvad der sker her. Stop kampen, tak - fordi jeg ved ikke, hvor jeg er".

- Det er svært at forklare, men det skete aldrig for mig udover på Anfield. Barcelona kunne overraske mig med nogle af deres mål, men på Anfield indkasserede man mål uden man vidste det. Hverken i Spanien, Grækenland eller Tyskland havde jeg den følelse. Ikke engang på Old Trafford, lyder det fra Mikel Arteta.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED