AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
12:10:2017 20:44
Anfield-legende ikke i tvivl: Liverpool vinder - og holder clean sheet

Phil Thompson tror på, at Liverpool kan lægge sine defensive problemer bag sig og holde clean sheet mod Manchester United lørdag.


Jürgen Klopps Liverpool-mandskab har ikke formået at holde clean sheet siden deres 4-0-sejr over Arsenal den 27. august. 

Dette bekymrer dog ikke den tidligere Liverpool-forsvarsspiller Phil Thompson, der føler sig meget sikker på en sejr til Liverpool - grundet deres imponerende form på Anfield i de store kampe. 

Mens José Mourinhos mandskab er i glimrende form og er delt etter i Premier League, så kan Klopp læne sig op ad statistikken forud for kampen. 

I 20 Premier League-kampe mod Manchester United, Manchester City, Chelsea, Arsenal og Tottenham har Klopp siden sin ankomst blot tabt to gange. 

Den statistik er meget positiv for hjemmeholdet forud for kampen. Thompson tror på en stor kamp - som Liverpool vinder. 

- Jeg er rigtig sikker på Liverpool - sådan er det bare, fortæller han til Sky Sports. 

- Liverpool er der altid i de store kampe. Det bliver en hård kamp, men hvis man kigger på en masse af vores spillere, så rejser de sig altid i de store kampe. Jeg tør næsten ikke sige det, men jeg synes, der er en god chance for et Liverpool clean sheet. 

- Jeg tror på det her på Anfield og jeg tror også på en Liverpool-sejr. 

Mourinhos historik mod Liverpool tilføjer ekstra krydderi til en længe imødeset kamp på Anfield. 

Portugiserens første trofæ i engelsk fodbold kom mod The Reds i Liga Cup'en tilbage i 2005. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED