AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:05:2020 11:21
Anerkendt Sky-journalist: Werner vil væk fra Leipzig - men IKKE til Liverpool

Den kendte Sky Sports-journalist Gianluca di Marzio har netop kommet med nogle interessante meldinger omkring angriber Timo Werners fremtid, som på ingen måde nødvendigvis ligger i Liverpool.


Tyske Leipzig-angriber Timo Werner har længe været rygtet på vej væk fra Red Bull-klubben til fordel for Liverpool, som skulle være opsatte på at skrive under med den 24-årige målmaskine.

Det har indtil videre syntes at være et enligt ræs for Merseyside-klubben, der ikke har virket til at stresse synderligt med at få lukket aftalen i, men det kan de nu komme til at fortryde, erfarer den anerkendte, italienske Sky-journalist Gianluca di Marzio.

Han fortæller i en udmelding via Daily Express, at Juventus nu også har meldt sig på banen, mens Inter også kan blive en seriøs bejler, hvis Barcelona skulle ende med at hente deres angriber Lautaro Martinez.

- Werner vil helt sikkert forlade Leipzig til sommer. Der har været kontakt med Inter, som er opsatte på at hente ham, hvis Lautaro (Martinez red.) skulle skifte til Barcelona, fortæller italieneren indledende.

- Hold derefter øje med Juventus! Lyder det efterfølgende fra italieneren.

Om problematikken ved at skifte til Liverpool samt hidtidige fremskridt i forhandlingerne.

- Det er svært for Werner at se sig spille fast i Liverpool, da de ikke mangler noget som helst, som det ser ud nu. De har indtil videre forhørt sig hos Leipzig, men der er ikke sket mere end det.

24-årige Timo Werner har indtil videre i denne sæson lavet 27 kasser og 12 assists i 36 kampe for RB Leipzig. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE