AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:06:2021 17:51
Ancelotti vil hente Chelsea-angriber til Madrid

Carlo Ancelotti har udset sig nogle transfermål i kongeklubben, og Chelsea-angriberen er en af dem.


Carlo Ancelotti, blev udpeget som Real Madrid træner i starten af denne måned, efter halvandet år i Everton.

Ifølge det spanske medie, Fichajes, har Ancelotti allerede lavet anmodninger om at tre spillere i hans nye klub, Real Madrid. 

Den ene er at beholde Gareth Bale i klubben, efter han har været udlånt til Tottenham i en sæson. Derudover vil Ancelotti også gerne hente Houssem Aouar fra Lyon til Madrid. 

Det sidste mål for Ancelotti er Timo Werner fra Chelsea. Den tyske angriber har kun spillet en enkelt sæson i Chelsea, men er allerede nu et mål for Real Madrid. 

Ifølge rapporten, vil Chelsea ikke kræve alt for meget for angriberen efter en skuffende sæson for Timo Werner personligt. 

Det blev kun til seks mål i 35 optrædender i Premier League i denne sæson. Den 25-årige tysker formåede dog også at lave 12 assist for Chelsea.

 

 

 

 

 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE