AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:07:2020 09:25
Ancelotti afviser: Ombejlet profil skal ingen steder

Carlo Ancelotti nægter at give slip på en af Evertons største profiler.


For nyligt kunne ESPN berette, at både Chelsea og Manchester City så Evertons Lucas Digne som et billigere alternativ til Leicesters Ben Chilwell, hvilket kunne få de to storklubber til at forsøge at hente franskmanden. 

Vi skal dog ikke regne med at se Digne i hverken Chelsea eller Manchester City efter sommerferien. Everton-manager Carlo Ancelotti afviser således at sælge venstrebacken: 

- Der er en masse rygter for tiden. Lucas Digne er dog en vigtig spiller for os, så der er ingen chance for, at han bliver solgt, siger Ancelotti ifølge London Evening Standard.

26-årige Digne har været en af Evertons bedste spillere i indeværende sæson, og klubbens fans kan altså glæde sig over, at han bliver i klubben. 

Ancelottis udmelding må samtidig siges at være et slag i maven for Chelsea og City, der nu kan strege Dignes navn fra listen over mulige indkøb. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED