Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:04:2021 09:03
Anbefalet af Fernandes: Kun en detalje stopper United-transfer nu

Record skriver i dagens avis, at Manchester United og Sporting Lissabon er kommet hinanden nærmere i forhandlingerne om stortalentet Nuno Mendes.


Sporting Lissabon er klar til at sælge det store venstreback-talent Nuno Mendes til Manchester United og har sagt ja til at lade Alex Telles inkludere i handlen, skriver portugisiske Record i disse påskedage.

Mediet har den seneste uges tid skrevet adskillige historier om forhandlinger mellem de to klubber, men nu er der sket et mindre gennembrud, da det portugisiske førerhold er klar til at handle med De Røde Djævle.

18-årige Mendes, der allerede er fast mand for Lissabon-klubben, har egentlig en frikøbsklausul på €70 millioner, men Sporting er villige til at handle for omkring €40 millioner, hvis Telles bliver udlejet til dem i retur -  uden omkostninger for portugiserne.

De kan angiveligt ikke betale de €4 millioner årligt, den brasilianske back tjener på Old Trafford i øjeblikket. Derfor skal Manchester United dække lønudgiften, mens Telles er udlejet.

Er Manchester United beredte på det, er fundamentet for en aftale lagt. Record noterer sig i øvrigt, at Bruno Fernandes er bekendt med Manchester Uniteds interesse i Mendes, og den tidligere Sporting-anfører skulle presse på for at få sin unge landsmand og tidligere holdkammerat til Old Trafford.

Mendes har spillet 26 kampe for Sporting i denne sæson og scoret et mål samt leveret to assists.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED