Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:08:2020 09:20
Amerikaner vil købe Newcastle: Ashley sætter deadline for salg

Newcastle kan stadigvæk nå at få nye ejere, men det er en kamp mod tiden, efter Mike Ashley har sat en deadline for et salg af klubben.


Newcastle lignede længe en klub, der var på vej til at få nye ejere, men i denne uge blev det bekræftet, at den saudiarabiske investeringsfond, der ville købe klubben, havde droppet deres planer. 

Newcastle-fansene har dermed udsigt til endnu en sæson med udskældte Mike Ashley som ejer, men ifølge Daily Mirror er et salg af klubben denne sommer ikke udelukket. 

Den amerikanske rigmand Henry Mauriss er således interesseret i at købe klubben for £350 mio., men amerikaneren skal få lidt fart på. 

Daily Mirror kan nemlig berette, at Mike Ashley har givet Mauriss indtil 14. august til at få en aftale på plads. Hvis han ikke har købt klubben til den tid, bliver et salg i denne omgang ikke til noget. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED