Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:03:2021 16:53
Ambitiøs Chelsea-angriber: Jeg vil overgå Drogba

Armando Broja har sat sig et mål for sin Chelsea-karriere, der vil gøre ham til en klublegende.


Armando Broja er nok ikke det navn, du først kommer i tanke om, hvis du bliver bedt om at nævne Chelsea-angribere.

Men den 19-årige angriber er ganske givet en spiller, du kommer til at høre meget mere til i de kommende år, og hvis det står til ham selv, vil han forsøge at overgå legenden Didier Drogba.

- Jeg vil forsøge at overgå Drogba. Det bliver ikke nemt, men det er min mentalitet, og sådan jeg har det, fortæller Broja til Goal.

Chelsea-talentets selvtillid er ikke kommet ud af ingenting, for i denne sæson er han udlejet til samarbejdsklubben Vitesse i Holland, hvor han har scoret ni mål og lavet to assists.

Men selvom det er en ganske pæne tal, stiler han efter at være involveret i flere scoringer.

- Ni mål og to assists er godt, men jeg er aldrig tilfreds. Jeg vil have flere mål og assists. Jeg har spillet over 1000 minutter, og jeg har været involveret i 11 mål. Det er ikke dårligt, men jeg vil opnå mere, siger Broja, som er inspireret af spillere som Luis Suarez, Zlatan Ibrahimovic og Ronaldo, der alle spillede i Holland tidligt i karrieren.

Broja fik sin Chelsea-debut sidste år i marts mod Everton.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED