AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:07:2019 15:02
Alt for lavt bud: Everton affejer PSG's bud på Gueye

Everton har afvist PSG's bud på Idrissa Gueye, da franskmændenes bud ikke matchede englændernes krav.


PSG prøvede i januar at hente Idrissa Gueye uden succes, men interessen i senegaleseren er ikke forsvundet denne sommer.

Franske L'Equipe skrev torsdag, at den franske storklub havde sendt et bud på €30 millioner i Evertons' retning, men Foot Mercato beretter fredag, at det ikke er tilfældet. 

PSG bød angiveligt under €30 millioner, og det faldt ikke i god jord hos Everton, som ikke vil spilde tiden på at diskutere prisen på den defensive midtbanespiller. 

The Toffees bad PSG om at vende tilbage med på bud på €30 millioner eller derover, hvis en transfer nogensinde skal blive en realitet. 

Det har eftersigende ikke fået de franske mestre til at bakke ud af handlen endnu, da Gueye skulle være interesseret i at få et skifte til Frankrig på plads. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED