AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:05:2019 10:34
Alonso om skade til Loftus-Cheek: Det ser ikke rigtig godt ud

Marcos Alonso er ikke særlig positiv på vegne af Ruben Loftus-Cheek efter englænderen pådrog sig en skade i en venskabskamp.


Da Chelsea-fansene vågnede op i morges, var det med nyheden om, at Ruben Loftus-Cheek var udgået af nattens venskabskamp mod New England Revolution, og at midtbanespilleren efterfølgende havde sin venstre fod i en beskyttende støvle, mens han gik på krykker.

En af de spillere, der var tæt på, da Chelsea-profilen blev skadet, var Marcos Alonso, og den spanske venstre back var ikke videre optimistisk på vegne af sin holdkammerat.

- De ved det stadig ikke, men jeg tror, at han har smerter. Det ser ikke rigtig godt ud for at være ærlig, men fingrene er krydset for, at han er tilbage hurtigst muligt, fortæller forsvarsspilleren til Sky Sports.

- Jeg tror, det er hans akillessene. Han var helt alene. Vi er alle meget kede af det. Det var meget vigtigt ikke at få nogen form for skader i denne kamp. Forhåbentlig er det ikke alt for slemt.

Ruben Loftus-Cheek kom til skade, da han forsøgte at tæmme en bold mellem to modspillere, men han blev ikke rørt af en modstander i situationen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED