AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:02:2020 16:09
Alletiders kombinerede XI: Chelsea - Bayern München

Vi har udvalgt den bedste startopstilling bestående af spillere fra Chelsea og Bayern München-spillere forud for de to holds Champions League-opgør i aften.


Målmand: Oliver Kahn - Bayern München

Kahn, Neuer eller Cech - det er næsten ikke til at vælge. Dog trækker Oliver Kahn i sidste ende det længste strå af den årsag, at han trods alt har spillet nærmest dobbelt så mange Bayern-kampe som Neuer og holdt et tårnhøjt niveau over en længere årrække. Petr Cech mener vi lige er et niveaumæssigt hak under de to tyskere.

Højre back: Phillipp Lahm - Bayern München

Det er svært at finde andre til denne plads. Chelsea har slet ikke nogen på denne position, der kan måle sig med Lahm, og det gælder for den sags skyld også Bayern München. 512 kampe over 15 år blev det til.
 
Midtstopper: John Terry - Chelsea
 
Så blev det tid til en Chelsea-spiller, som vel nok er den bedste spiller til nogensinde at spille i bagkæden for The Blues. Han vil stadig ærge sig over, at han missede finalen mod Bayern i 2012 grundet karantæne, men det tager ikke hans Champions League-guldmedalje fra ham, hvor han var en af holdets grundsten til succesen.
 
Midtstopper: Franz Beckenbauer - Bayern München
 
Der hersker stadig tvivl om, hvad legendariske Franz Beckenbauer egentlig var, men en ting er sikkert - hvis man nu kategoriserer ham som midtstopper, så er han også midtstopper i denne XI.
 
Venstre back: Ashley Cole - Chelsea
 
Englands bedste venstre back nogensinde spillede hele 565 kampe for Chelsea og Arsenal inklusiv en tabt Champions League-finale for hver klub samt en guldmedalje i 2012. Pladsen er din, Ashley.
 
Højre midt: Arjen Robben - Bayern München
 
Robben spillede faktisk for begge klubber i løbet af sin karriere, men det er fra tiden i Bayern, at vi husker ham bedst. Sjældent har fodboldverden set en kobination at speed, power og teknik som hos hollænderen, der simpelthen sprinter fra sine konkurrenter til pladsen som højre kant på denne XI.
 
Central midt: Frank Lampard - Chelsea
 
Den bedste Chelsea-midtbanespiller nogensinde. Enkelte Bayern-spillere som Effenberg, Ballack (og Chelsea-spiller) og Schweinsteiger vil muligvis føle sig forbigået, men vores endelige beslutning falder alligevel på englænderen med 210 mål og 150 assists i 648 Chelsea-kampe. Hvilken legende.

Central midt: Lothar Matthäus - Bayern München

Matthäus er noget nær det tætteste, man kan komme på et fysisk synonym til 'den komplette midtbanespiller'. Få vil nogensinde overgå tyskeren, der trods sin ofte defensive funktion vandt Ballon d'Or-prisen i 1990. 410 kampe og 100 mål nåede han tilmed for Bayern.

Venstre midt: Eden Hazard - Chelsea

Omend belgieren ikke nåede at være Chelseas allerstørste talismand i Champions League-sammenhæng, så opnåede han alligevel et niveau, der sjældent er set før - også i Bayern. 

Angriber: Robert Lewandowski - Bayern München

Han begynder at kæmpe med alderen, den gode Lewandowski, men det er dog ikke noget, man ser noget til på grønsværen. 38 kasser har han lavet i denne sæson, mens 229 mål og 50 assists i i alt 272 Bayern-kampe simpelthen ikke er til at overgå - måske lige med undtagelse af næste og sidste mand på listen.

Angriber: Gerd Müller - Bayern München

Drogba vil føle sig snydt, men ligegyldigt, hvor meget vi gerne så ivorianeren med på denne liste, så tilhører pladsen simpelthen bare den legendariske Gerd Müller. 515 mål i 575 kampe for Bayern München. Desværre, Drogba.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED