AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:06:2019 09:22
Allegri udelukker sig selv: Derfor bliver han ikke Chelsea-træner

Massimiliano Allegri regner med at tage et års pause fra trænergerningen.


For få uger siden opsagde Juventus og Massimiliano Allegri samarbejdet, og nu skulle Chelsea og den italienske afløser ifølge Sky Italia være blevet enige om en aftale for hans afløser, Maurizio Sarri.

Allegri har ellers være på tale som mulig ny træner for netop Chelsea, men nu har den italienske toptræner udelukket sig selv ved at sige, at han holder et års pause.

- Jeg tager et års pause for at genoplade mine batterier og tage hånd om mit privatliv, genfinde kærligheden fra min familie, venner og børn, sagde Allegri ifølge Sky Sports til et arrangement i Milano.

- De seneste 16 år har føltes som at være i en blender.  Man bliver nødt til at tage en pause for at være sammen med venner og familie, og jeg vil bruge et år på det inden næste sæson.

Det er ikke til at sige, om Chelsea nogensinde overvejede konkret at udnævne Allegri til ny manager, men alt tyder på, at klubben nu kaster alt ind efter at hente Frank Lampard tilbage til klubben.

Sky Sports bekræfter, at The Blues nu forsøger at finde en løsning med Derby County,  som Lampard har stået i spidsen for den seneste sæson.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED