AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:06:2019 14:17
Allegri afviser Chelsea: Nu spøger tidligere manager på Stamford Bridge

Rafael Benitez bliver nu nævnt som en mulig Chelsea-manager, når Maurizio Sarri forlader klubben.


Aftalen mellem Maurizio Sarri og Juventus skulle være færdiggjort, og dermed afventer parterne kun Chelseas accept, men det kan trække lidt ud, idet the Blues først vil have fundet en erstatning.

Chelsea har en række navne på blokken, men det lader dog til, at den engelske storklub nu har fået et afslag fra en af de mest markante navne. Ifølge La Repubblica har Massimiliano Allegri takket nej til Chelsea. Han vil efter fem år i spidsen for Juventus have lidt ro på.

I stedet er det nu spanske Rafael Benitez, der spøger i kulissen hos Chelsea. Han har tidligere stået i spidsen for the Blues, og i øjeblikket løber hans kontrakt med Newcastle ud ved udgangen af denne måned.

Det er den italienske avis, Tuttosport, der sætter den tidligere Liverpool-manager i forbindelse med Chelsea-jobbet, og her bliver der blandt andet gjort noget ud af, at han fortsat har et godt forhold til Roman Abramovich.

Rafael Benitez stod i spidsen for Chelsea fra november 2012 til maj 2013, hvor han førte klubbe til Europa League-titlen. 

Også Frank Lampard og Javi Gracia bliver nævnt som emner til jobbet i Chelsea.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED