Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:04:2021 15:53
Alle vil have Andersen: Fire top-klubber efter danskeren - ét møde allerede booket

Der er i skrivende stund stor rift om den danske forsvarsspiller Joachim Andersen.


Danske Joachim Andersen har brilleret for Fulham i denne sæson, efter han sidste sommer blev udlejet fra franske Lyon.

Selvom dette virkede som et skridt ned af stigen for Andersen, så ligner leje-opholdet at få den stikmodsatte effekt i og med, at flere engelske top-klubber er interesserede i Andersen.

I B.T.'s 'Transfervindue Podcasten' forlyder det, at Joachim Andersen 'hele tiden' bliver ringet op af repræsentanter fra både Manchester United og Tottenham.

Hertil tilføjes, at også Chelsea og Leicester er interesserede i at hente danskeren på en permanent aftale til sommer.

Hvad der næsten er mest spændende, set med danske briller, er, at der også skulle være fremskridt i Joachim Andersens fremtidssnak.

I Transfervindue Podcasten fremgår det nemlig, at der allerede er aftalt et møde mellem Tottenham og Andersen, hvilket afholdes nu på mandag.

Dermed ligner det efterhånden, at vi får den danske stopper at se i Premier League igen i næste sæson og endda i en større klub.

24-årige Joachim Andersen har spillet samtlige Premier League-kampe for Fulham, siden han kom til på sommertransfervinduets Deadline Day den 5. oktober.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED