Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:04:2021 11:56
Alle tre ønsker skiftet: Wolves er klar til at sælge stor profil til United

90 Min skriver, at Ruben Neves kan ende med at tage turen fra Molineux til Old Trafford denne sommer.


Ruben Neves er ivrig efter en ny udfordring, og Wolves er klar til at sælge sin midtbaneprofil til Manchester United, som har den 24-årige portugiser i kikkerten. Det erfarer 90 Min.

De Røde Djævle har midtbanespilleren på sin liste over transfermål, men der er andre positioner, midterforsvaret, højrekanten og angriberposten, som klubben prioriterer højere. En ny midtbanespiller er dog også på blokken, og Neves udgør en fremragende mulighed.

Selv er den portugisiske landsholdsspiller klar på skiftet. Han har nu tilbragt de seneste fire sæsoner i Wolves og er efter 170 optrædener for klubben på jagt efter en ny udfordring.

Wolves' indstilling til et salg skulle også have ændret sig, skriver 90 Min. For få år siden var der meldinger om, at klubben havde værdisat Neves til omkring £100 millioner. Sådan er det ikke længere.

I dag skulle de kun kræve omkring £30 millioner. Wolves kinesiske ejere, Fosun, er ligesom Suning, der ejer Inter, ved at rulle en del af deres investering i fodboldindustrien tilbage. Derfor er flere Wolves-profiler angiveligt sat til salg til sommer.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED