AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:01:2018 10:40
Allardyce: Vi forhandler med Arsenal om Walcott

Everton-manager Sam Allardyce bekræfter, at the Toffees i øjeblikket forhandler med Arsenal om offensivspilleren Theo Walcott.


Theo Walcott har været i Arsenal siden 2006, men meget tyder på, at englænderens tid hos the Gunners lakker mod enden.

I denne sæson er det ikke blevet til meget spilletid for Walcott, der har været rygtet på vej tilbage til Southampton. hvor han startede sin professionelle karriere. 

På det seneste har Everton dog også vist interesse for den hurtige offensivspiller, og nu bekræfter klubbens manager, Sam Allardyce, at de to klubber forhandler om en aftale: 

- Vi er ikke tæt på at nå til enighed, men forhandlingerne er i gang, og vi håber på at blive enige om en permanent aftale, siger han ifølge BBC.

Jeg er ikke optimistisk, da jeg så bare bliver skuffet. Jeg er først glad, når en spiller skriver under. 

Everton hentede tidligere på måneden angriberen Cenk Tosun i Besiktas, og Walcott bliver dermed klubbens anden signing i dette transfervindue, hvis klubberne når til enighed. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED