AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
20:03:2017 17:20
Allardyce til Parish: Forlæng med eftertragtede profiler

Sam Allardyce har ingen planer om at sælge eftertragtede profiler til Premier League-rivaler.


Sidste sommer blev Wilfried Zaha sat i forbindelse med et skifte til White Hart Lane, hvor Mauricio Pochettino angiveligt var klar til at smide £14m til for den ivorianske landsholdsspiller. I denne sæson har den 24-årige kantspiller dog haft svært ved at finde et højt, stabilt niveau. 

Det samme har været tilfældet for resten af Crystal Palace-mandskabet, men i den seneste periode er The Eagles begyndt at vinde kampe. Senest blev Watford sendt hjem med 1-0 og her spillede Wilfried Zaha en vigtig rolle. 

Den tidligere Manchester United-spiller har kontrakt på Selhurst Park frem til sommeren 2020, men engelske medier skriver, at Spurs vil forsøge sig igen til sommer. Står det til manager Sam Allardyce, så bliver det dog ikke et tema i sommerens transfervindue, hvilket han har meddelt ejer Steve Parish:

- Det er ejerens opgave at forlænge kontrakterne med vores profiler. Store klubber som Spurs vil altid blive nævnt, når en spiller gør det godt. Wilfried Zaha har løftet sit spil i denne sæson og særlig i den sidste periode, så han er meget vigtig for os, siger den engelske manager. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED