AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:10:2019 15:25
All or Nothing: Tottenham er i fokus i ny sæson af Amazon-serie

Tottenham har netop offentliggjort, at holdet er det næste til at blive fulgt i dokumentarserien All or Nothing.


Det bliver ikke kun på grønsværen, at Premier League-elskere kan følge Tottenham denne sæson, for klubben har netop offentliggjort, at man er fokus for den kommende sæson af Amazon-dokumentarserien All or Nothing.

Amazon har tidligere fulgt rivalerne fra Manchester City,  men nu er det altså Spurs-fansenes tur til at få et unikt indblik i, hvad der foregår i omklædningsrummet og klubben før, under og efter kamp.

Tottenhams egen udmelding om samarbejdet med Amazon lægger i hvert fald op til, at der vil være masser af guf og optagelser fra toppen -  ledelseslokalerne - til bunden - træningsbanen - af klubben.

Londonklubbens ansvarlige for forretningsudvikling, Aidan Mullally, har følgende at sige:

- Dette er et spændende tidspunkt at være del af vores fodboldklub, og Amazon kommer til at følge vores rejse denne sæson.

- Fra at dele følelserne, vi oplever op til og under hver kamp, til vores kamp for at forbedre vores hjem i Tottenham eller vores unikke partnerskab med NFL, så er vi spændte på at dele vores unikke historie.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED