AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:05:2019 20:48
Alisson: Jeg var afgørende for CL-eventyret

Liverpool-keeperen Alisson havde svært ved at afvise, at "den redning" har været afgørende for, hvad klubben senere har opnået i årets Champions League-sæson.


Tilbage i december var Liverpool tvunget til at vinde hjemme over Napoli i sidste kamp af Champions League-gruppespillet, hvis de skulle gå videre.

Dette gik egentligt også rigtig godt - lige ind til kampens 92. minut.

Idet The Reds sporadisk forsøgte at forsvare en 1-0 føring, faldt bolden pludselig frit foran Napoli-angriberen Arkadiusz Milik, som ovenikøbet blot befandt sig få meter fra målet.

Her trådte Alisson i karakter, hvor han frygtløst afveg polakken fra at gøre det onde ved Liverpool, og nu... Ja, nu er de i finalen.

Denne situation blev den brasilianske landsholdsmålmand blandt andet spurgt ind til i et interview med avisen Mirror, hvor han dog heller ikke syntes at afvise vigtigheden af aktionen.

- Alt kan ændre udfaldet af en fodboldkamp - både et enkelt sekund eller et enkelt minut.

- Der er dog ingen tvivl om, at redningen mod Napoli i bund og grund var kampens sidste berøring og var af samme betydning som et mål ved 0-0, hvis du spørger mig.

- Men selvfølgelig spillede mine holdkammerater også en stor rolle, hvilket kun gør det mere specielt, fordi vi netop var sammen om det. De er fantastiske spillere.

Alisson og holdkammeraterne får modstand fra egen liga, når de for andet år i streg skal forsøge at hente trofæet med de store øre med hjem til Merseyside.

Kampen spilles i Madrid den 1. juni klokken 21:00, hvor modstanderen hedder Tottenham.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED