Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:07:2021 08:40
Alder er bare et tal: Moyes vil hente bundrutineret back

Det er ikke ligefrem noget ungt talent som David Moyes har på radaren i West Ham.


Der findes spillere, hvor det føles som om, at de bare altid har været en del af engelsk fodbold.

Nogen er store navne, mens andre er klassiskere slidere som aldrig kommer i nærheden af Ballon d'Or, men bare passer deres arbejde.

En af dem er backen Phil Bardsley på 36 år som nu er på David Moyes' radar i West Ham, ifølge Telegraph.

Bardsley har været en fast bestanddel i Premier League i adskillige år. Han er et produkt af Manchester Uniteds akademi, hvor han kom til som 8-årig. 

Efter at være blevet seniorspiller fulgte en række udlån, inden han endelig landede på sin rette hylde i Sunderland. I 2014 rykkede Bardsley til Stoke og for fire år siden gik turen videre til Burnley.

En periode på 14 år med kontinuerlig Premier League-fodbold. Nu kan karrieren måske ende i London hos David Moyes, der ser en god idé i at hente den bundrutinerede forsvarsspiller.

Uanset hvad må man lette på hatten for en mand som Bardsley, der nok ikke bliver en del af Premier Leagues Hall of Fame, men altid bare har været der.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE