AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:06:2019 21:59
Ajax sætter prisskilt på Ziyech

Interessen for Hakim Ziyech er kæmpestor efter Ajaxs Champions League-kampagne. Nu sætter den hollandske klub prisskilt på den eminente kantspiller.


Hakim Ziyech var en af de helt store oplevelser i den forgangne sæson i Champions League. Den 26-årige kant drev gæk med adskillige forsvarsspillere i løbet af turneringen. Snart skal Premier Leagues forsvarsspillere måske begynde at ryste i bukserne.

Ajaxs direktør, Marc Overmars, har tidligere udtalt, at marokkaneren står overfor et skifte til sommer, og nu ved de kommende bejlere, hvad den hollandske klub forlanger.

Ifølge Mirror skal Liverpool og Arsenal, der har været nævnt som nogle af de største bejlere, betale lidt over 30 millioner pund, hvis de vil købe Ziyech fri af sin kontrakt.

Det beløb kunne man godt have formodet ville være højere, hvis man tager nutidens marked in mente.

Meget tyder derfor på, at det er et spørgsmål om tid, før der kommer noget konkret på bordet omkring Ziyech. Ajax må sande, at de ser ud til at miste mange af deres profiler fra sidste sæson.

Frenkie De Jong er allerede skiftet til Barcelona, og Matthijs de Ligt og Ziyech står formentligt også snart overfor et skifte, mens David Neres også er rygtet væk fra den hollandske mesterklub.

Det mest oplagte skifte for Ziyech er umiddelbart Arsenal, eftersom marokkaneren tidligere har bedyret sin kærlighed til klubben. Det er dog ikke kun engelske klubber, der står klar til at hente Ziyech. Ifølge De Telegraaf er Roma også ude med snøren, og det meldes samtidigt, at flere af de store spanske og tyske klubber er ude efter kantspilleren.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED