AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
12:10:2017 10:25
Agüero: Vil elske Messi i Manchester City

Sergio Agüero fortæller, at han gerne så Lionel Messi komme til Manchester City.


Manchester City er flere gange blevet sat i forbindelse med Lionel Messi, som har kontraktudløb hos Barcelona næste sommer. For nylig var der rygter om, at Manchester-klubben ville købe argentineren fri af kontrakten allerede i det næste transfervindue, som åbner den 1. januar.

Det ville falde i god jord hos Lionel Messis landsmand, Sergio Agüero, som i øjeblikket er Manchester Citys topscorer i denne Premier League-sæson med seks scoringer.

- Penge er ikke et problem her. Men jeg mener, at Messi ligesom Ronaldo er spillere, som er symboler for deres klubber, og det er svært for dem at komme væk. Jeg vil elske at have Leo på mit hold, men det ser ud til at være ret kompliceret, fortæller Agüero til TyC Sport ifølge Sky Sports.

Agüero, som i øjeblikket er sat ud af spillet med et brækket ribben, kunne natten til onsdag se Lionel Messi lave hattrick, da Barcelona-stjernen nærmest egenhændigt sendte Argentina til VM efter en 3-1-sejr over Ecuador i den sydamerikanske VM-kvalifikation.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED