Agüero sendte Manchester City tilbage på sejrskurs

Af Morten Bruun Jørgensen
20.01.2018 Kl. 19:21
Manchester City fik tre point med fra hjemmekampen mod Newcastle, hvor Sergio Agüero viste sine evner som målscorer frem.

Liverpool ødelagde i sidste weekend Manchester Citys mulighed for at gå ubesejrede gennem denne sæson, da de vandt 4-3 på Anfield. Dermed skulle Manchester City forsøge at komme tilbage på sejrskurs, da Newcastle gæstede Etihad Stadium.

Straks var det med Manchester City i komplet dominans, og de testede flere gange Karl Darlow i Newcastle-målet, men indtil det 34. minut holdt englænderen bolden ude af nettet.

Kevin De Bruyne sendte her et skarpt indlæg ind i feltet, hvor Sergio Agüero kun lige akkurat fik rørt bolden, som Darlow denne gang ikke kunne holde ude af netmaskerne. Derefter brændte det for alvor på nede for Newcastles mål, men de red stormen af.

Kampbilledet fortsatte i anden halvleg, og kampen syntes lukket, da Sergio Agüero blev dobbelt målscorer efter 63 minutter. Argentineren omsatte et straffespark, som Raheem Sterling havde fremtvunget.

Blot få minutter senere bragte Newcastle dog igen spænding ind i kampen, da Jacob Murphy blev sendt i dybden af Ciaran Clark, og her lobbede den unge kantspiller bolden over en fremadstormende Ederson.

Med otte minutter tilbage af kampen slog Sergio Agüero dog sejren fast, da han scorede sit tredje mål. Målet bør dog i høj grad tilskrives Leroy Sané, som i sekvensen op til scoringen snørede flere Newcastle-spillere på et lille område.

Selvom der i slutningen af opgøret var usikkerhedsmomenter i Manchester Citys defensiv, fik de tre point med fra hjemmekampen, hvor Sergio Agüero i den grad gav prøver på sine evner foran målet, og han sendte Manchester City tilbage på sejrskurs.