AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:07:2020 11:24
Agenter afslører til Sky: Arsenal-profil ønsker at forlade klubben

Ifølge den tyske udgave af Sky Sports skulle Hector Bellerins agenter have fortalt, at han ønsker at forlade Arsenal denne sommer.


Efter mere end ni år i klubben ønsker Hector Bellerin en luftforandring denne sommer, og Sky Deutschland påstår, at Arsenal-stjernens repræsentanter bekræfter, at han ønsker at forlade klubben denne sommer.

Der er dog ingen direkte citater, men ifølge den tyske udgave af Sky Sports er den 25-årige højreback ikke længere tilfreds med at være i Arsenal.

Han skal dog ikke forvente et skifte til Bayern München, for det er den tyske storklub, som artiklen omhandler. De tyske mestre skulle være på udkig efter forstærkninger til højreback-positionen, og Bellerin er en mulighed.

Spanieren ses dog "kun" som tredjevalg, da hans skadesproblemer og relativt dårlige statistik i duelspillet, hvor han vinder 41 procent af sine dueller på banen, ikke har overbevist Bayern om, at han er den bedste mulighed.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED