AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:07:2019 22:45
Agenten poserer med Guardiola: "Den Næste Messi" er på vej til City

Manchester City fortsætter angiveligt forhandlinger med Velez Sarsfield om stortalentet Thiago Almada.


Det kan godt betale sig at være på forkant og hente en spiller, mens han stadig er ung, uprøvet og endnu ikke koster en halv milliard eller mere - særligt når spilleren angiveligt har potentialet til at blive den næste Diego Maradona eller Lionel Messi.

Det er netop dét, som Manchester City angiveligt forsøger i øjeblikket med 18-årige Thiago Almada, der sidste sæson slog igennem for argentinske Velez Sarsfields førstehold.

Argentinske og portugisiske medier har allerede skrevet en del om forhandlingerne, og City skulle angiveligt have budt €12 millioner på stortalentet.

Velez Sarsfield ville dog foretrække at forlænge, men hverken spiller eller hans agent ønsker at forblive i Sydamerika, og begge parter lægger nu pres på for at gennemtvinge et skifte til City.

Det skriver Record, som samtidigt bringer et billede af Almadas agent, Augustin Jimenez, side om side med selveste Pep Guardiola. Noget kunne altså tyde på, at der er noget i gære.

Men er Manchester City seriøse med sin interesse og ønsker handlen lukket, kan det forholdsvist hurtigt lade sig gøre. Almada har nemlig en frikøbsklausul på "sølle" €16 millioner.

Den seneste melding fra Record påpeger dog, at City planlægger at leje Almada ud til Sporting Lissabon, så han får chancen for at udvikle sig med nogenlunde regelmæssig førsteholdsfodbold.

Den plan skulle Almada angiveligt selv have givet grønt lys til.

Nu skulle han jo angiveligt være udråbt til at være "Den Næste Lionel Messi", så det ville være uretfærdigt ikke at vise en video af den unge mands evner.

Den kan du se herunder - og pas på musikken:

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED