AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:06:2019 16:02
Agent tog røven på Chelsea-profil: Var tæt på at stoppe karrieren

Jorginho fortæller en bark historie fra sin ungdom om, hvordan en agent tog røven på ham.


Agentverdenen kan være ganske suspekt, og det er der ganske mange fodboldspillere, som har fået at mærke på egen krop. Én af dem er Jorginho.

Som 15-årig blev han hentet til Italien af en agent, der havde set midtbanespilleren vise sit talent frem i Brasilien, men den første tid i støvlelandet var ikke nem for Jorginho.

- Jeg spillede i en turnering i Brasilien, og en agent scoutede mig. Han tog mig med til sin fodboldskole, fortæller Jorginho til Chelseas hjemmeside.

- Så begyndte jeg at komme ind i rutinen; Træning, skole, hjem, hjem, skole, træning. Det var alt, jeg lavede i 18 måneder. Jeg havde 20 euro at leve for om ugen, og jeg kunne ikke lave andet, for det kan man ikke med den mængde penge. Alt jeg gjorde var faktisk at træne og gå i skole. Det var virkelig hårdt.

- Fordi Verona ikke var i Serie A på det tidspunkt, havde de ikke et ungdomshold, så jeg spillede for et lokalt ungdomshold kaldet Berretti. Mens jeg spillede for Berretti, mødte jeg en anden brasilianer, og jeg blev venner med ham. Han spurgte mig, hvad jeg lavede, hvor længe jeg havde været her, og jeg fortalte ham, at jeg levede for 20 euro om ugen. Han sagde, at der var noget, der ikke var rigtigt her.

- Han lavede nogle forespørgsler, og det viste sig, at min agent havde taget penge, og jeg vidste ikke noget om det. På det tidspunkt ville jeg give op. Jeg var helt ødelagt. Jeg var træt af det hele.

- Jeg ringede hjem i tårer, og jeg fortalte min mor, at jeg ville komme hjem, og at jeg ikke ønskede at spille fodbold mere. Hun sagde; ”Tænk ikke engang på det. Du er så tæt på. Du har været der nogle år, jeg vil ikke lade dig komme ind i huset. Du skal blive der og hænge i.”

I sidste ende fik han sit store gennembrud i Verona, og han skiftede i januar 2014 til Napoli, hvorefter han sidste sommer blev hentet til Chelsea.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED