Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:09:2020 19:20
Agent smækker med døren: Real bør kysse gulvet, hvor Bale har gået

Gareth Bales agent Jonathan Barnett mener, at hans walisiske klient fortjener meget mere respekt for sin tid i Real Madrid.


Gareth Bale har efterhånden længe været et omvandrende 'meme' i Real Madrid, efterhånden som waliserens tragikomiske situation i klubben har trukket sig længere og længere ud.

Nu er den tidligere superstjerne pludselig at finde tilbage i Tottenham på en lejeaftale, hvor Bale forventes at få en nøglerolle for Mourinhos mandskab.

Det handler dermed om fodbold igen.

Og netop fodbolden mener kantspillerens agent Jonathan Barnett, at hans klient har fået alt for lidt respekt for i løbet af sin tid i den spanske hovedstad.

Dette ytrede Barnett meget tydeligt i et interview med avisen Mirror.

- Dette land bør være meget stolt af Bale, og det samme bør hele Storbritanien. Stop nu omgående med at køre på ham og skriv i stedet om, hvad han har gjort og opnået på banen.

- Det er utrolig irriterende, og det er en skam med Real Madrid, og hvad han har opnået for dem. Reelt set burde de kysse hvert et underlag, han har betrådt i løbet af sin tid hos dem.

31-årige Gareth Bale nåede at spille hele syv sæsoner for Real Madrid, hvor han optrådte 251 gange for klubben med 105 mål og 68 assists til følge.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED