Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:05:2022 17:18
Agent sat på arbejde: Arsenals rekordkøb vil væk hurtigst muligt

Arsenal-spilleren har meddelt sin agent, at han vil væk fra klubben.


Der var store forhåbninger til Nicolas Pépé, da han kom til Arsenal for snart tre år siden - og med rette. Efter flotte præstationer for Lille var han en meget eftertragtet spiller, og det var Arsenal, der endte med få fat i ivorianerens underskrift.

Opholdet hos The Gunners har dog ikke været den store succes. 

I denne sæson har spilletiden været meget begrænset, hvor det er blevet til 19 ligakampe, og han har blot startet i fem af dem. Et mål og en assist i 670 spilleminutter står han noteret for, og nu søger han væk.

Football London erfarer, at Nicolas Pépé har meddelt sin agent om at finde en ny klub til ham i det kommende transfervindue.

Kantspiller har angiveligt ansat en ny agent som skal forsøge at facilitere et Arsenal-exit, og klubben er villige til at sælge ham, hvis det rette bud kommer. 

Det vides ikke, hvad Arsenal vil kræve for at slippe Nicolas Pépé, som i 2019 kostede £72 millioner og blev klubbens dyreste indkøb nogensinde. 

I sine 111 kampe for Arsenal står han noteret for 27 mål og 20 assists.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE