Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Agent hinter Liverpool-exit

Af Kasper Leif Pedersen
22.03.2023 Kl. 09:47
Det tyder ikke på, at brasilianeren bliver i Liverpool på en permanent basis.

13 minutter i Liverpool-trøjen. 

Det er hvad Arthur Melo har fået for Liverpool, siden han blev hentet på en lejeaftale fra Juventus sidste sommer.

LÆS OGSÅ: Manchester United i dialog med tidl. Liverpool-spiller

For Melos tid på Merseyside har været plaget af et hav af skader, hvor han ikke har været i aktion siden den 9. september mod Napoli i Champions League.

Liverpool-midtbanespilleren er nu tilbage fra skade, hvor han også været på bænken, men bliver stadig ikke brugt af Jürgen Klopp.
 
Og hvis man spørger Arthur Melos agent, Federico Pastorello, så vender den 26-årige spiller tilbage til Juventus efter sæsonen:
 
– Han var uheldig (om tiden i England,red.). Han ankom på den sidste dag af transfermarkedet, han betalte for sæsonen, hvor han spillede lidt i Juventus, han integrerede og havde en kedelig skade, så han måtte opereres.
 
-Det var tre måneders skade, han var på sin anden bænk, jeg håber, at han i det mindste kan give sit bidrag. Jeg tror, at han kommer tilbage fra lånet, og så må vi se, hvad vi skal gøre, sagde Melos agent til Tuttomercatoweb,

Derfor tyder alt på et Liverpool-exit for Arthur Melo, der ryger tilbage til Torino, hvor The Reds faktisk har mulighed for, men ikke pligt til, at skrive under med brasilianeren på permanent basis for et beløb på €37,5 millioner.

 

 

Annonce