AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:07:2019 15:50
Agent: Eftertragtede Pepe er åben overfor alt denne sommer

Nicolas Pepe skal videre fra Lille denne sommer, og agenten fortæller, at hans klient er åben overfor alt denne sommer.


Nicolas Pepe sørgede i sidste sæson for at slå sit navn fast hos de største europæiske klubber, da ivorianeren spillede en fantastisk sæson for franske Lille. 

Den 24-årige spiller scorede imponerende 23 mål og lavede 12 assists i 41 kampe fra sin position som højrekant, hvorfor Lille formentlig ikke kan holde på deres stjerne denne sommer. 

Liverpool, Manchester United og PSG er blevet meldt interesseret i den driblestærke winger, men agenten, Samir Khiat, fortæller nu, at Pepe er åben overfor alt denne sommer, og der er ikke mangel på bejlere.

- Nicolas er åben overfor alt. Vores mål er, at han ender det rigtige sted. PSG er en mulighed. Alle parter skal nå til enighed, sagde Khiat til franske L'Equipe Mercato

- Han er ønsket af adskillige klubber. Det vigtigste for ham er, at han er ønsket, og at han kommer til en god klub, hvor han får spilletid og kan fortsætte sin udvikling. 

Pepe var med Elfenbenskysten til African Cup of Nations, hvor de røg ud til Algeriet i straffesparkskonkurrence. Derfor vender Pepe snarest muligt tilbage til Lille, hvor han kan koncentrere sig om at få sit klubskifte på plads. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED