Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:12:2021 20:28
Agent brugte særlig taktik: Sådan fik Agger rekordkontrakt i Liverpool

Daniel Agger blev den bedst betalte fodboldspiller, da han underskrev en forlængelse med Liverpool i 2012.


I 2012 var Daniel Agger en eftertragtet herre, og det betød, at blandt andre Manchester City og FC Barcelona.

Blandt andet tikkede der et bud på 300 millioner kroner ind fra førstnævnte klub.

Sommeren 2012 bød dog også på et trænerskifte, og Brendan Rodgers kom til som klubbens nye manager.

Han gjorde det til sin førsteprioritet at forlænge med klubbens tre bærende spillere på det tidspunkt: Luis Suárez, Daniel Agger og Martin Skrtel.

I en podcast, Agenterne, hos Ekstra Bladet, fortæller Aggers daværende agent, Per Steffensen, hvordan han lokkede flest mulige penge ud af Liverpool.

Til at starte med, ringede Steffensen til Ian Ayre, der på det tidspunkt var administrerende direktør for Liverpool, var han ikke til at træffe.

Ayre ville dog imidlertid gerne lukke aftalen, og Steffensen besluttede sig derfor for at bruge den samme strategi, da Ayre hektisk forsøgte at få et møde på plads.

- Så da Ian Ayre begyndte at ringe til mig og skrive til mig, om at han gerne ville mødes, jamen, så havde jeg ikke lige tid, siger Steffensen blandt andet i podcasten.

Det var dog noget ikke, der behagede Ayre.

- Til sidst så skrev han til mig, at nu må du selv bestemme, hvor i verden vi skal mødes, jeg kommer til dig, skrev han,

Liverpool ville gerne have lukket en præstationsbetinget aftale, fordi Agger var en del skadet på det tidspunkt.

- Det første, Ian Ayre han gjorde, det var, at han sagde at Liverpool var mest indstillet på at Daniel skulle have en præstationsbetinget aftale, fordi han jo var meget skadet. Hvortil jeg svarede, at hvis det var et issue for dem, så skulle de nok have sagt ja til de 300 millioner som Manchester City ville betale. Og så fik vi ligesom lukket den, for det var der jo ingen grund til at tale om. Daniel havde den value, han havde, siger Steffensen blandt andet.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE