Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:09:2020 17:36
Agent bekræfter ny Chelsea-transfer: Den kan blive officiel fredag

Djily Dieng, der repræsenterer Edouard Mendy, bekræfter, at den 28-årige målmand skifter til Chelsea. Det sker måske allerede fredag.


Chelsea præsenterer måske Edouard Mendy som sin nye målmand og sommerens syvende store signing fredag. Den 28-årige keepers agent, Djily Dieng, bekræfter over for senegalesiske Stades, at The Blues og Rennes er enige om en handel.

Kun enkelte formaliteter mangler mellem klubberne, og det kan ifølge agenten falde på plads denne fredag, hvorefter Mendy drager til London for at gennemføre sit lægetjek og skrive under på kontrakt med Chelsea.

- De to parter er nået til enighed. Aftalen mangler kun formelt at træde i kræft, men det kan ske allerede i morgen, hvis alt går vel. Efterfølgende vil spilleren komme for at færdiggøre alt inklusiv sit lægetjek, er Dieng citeret for at sige til Stades.

Ingen ved helt, hvad Chelsea ender med at betale for Rennes-målmanden, men en pris på omkring £20-25 millioner er flere gange blevet omtalt af engelske medier.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED