AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:03:2019 08:00
Agent bekræfter: Juventus holder øje med Newcastle-spiller

Martin Dubravkas agent bekræfter, at målmanden er på Juventus radar, men det mest sandsynlige scenarie er dog, at han forlænger med the Magpies.


Den tidligere Esbjerg-målmand Martin Dubravka har været en vigtig spiller for Newcastle, siden han kom til klubben i januar 2018, og de gode præstationer er da heller ikke gået ubemærket hen. 

Ifølge hans agent, Pavel Zika, viser flere klubber således interesse for den slovakiske landsholdsmålmand: 

- Vi kan bekræfte, at Juventus holder øje med Martin Dubravka, udtaler Zika til det tjekkiske medie Ruik. 

- Derudover har flere Premier League-klubber også vist interesse. 

Trods interessen fra diverse klubber er det mest sandsynlige scenarie, at Dubravka fortsætter i Newcastle. Agenten bekræfter således, at parterne er gået i gang med at forhandle en ny aftale på plads: 

- Vi håber på at få en ny aftale i hus, inden sæsonen er slut. Vi er lige så stille gået i gang med at forhandle om en forbedret kontrakt, men samtidig er vi opmærksomme på interessen fra andre engelske klubber.

30-årige Dubravkas nuværende kontrakt med Newcastle udløber i sommeren 2022. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED