Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:04:2021 07:59
Agent afslører: Derfor løb Tottenham-profil fra United-skifte

Agenten Wagner Ribeiro forklarer, hvorfor Lucas Moura ikke endte i Manchester United, selvom en transfer næsten var på plads i 2012.


Lucas Moura kunne være blevet en af Sir Alex Fergusons sidste store signings som Manchester United-træner, var det ikke fordi, Paris Saint-Germain valgte at blande sig lige på falderebet.

Det forklarer den brasilianske kantspillers agent, Wagner Ribeiro, nu.

- Alt var på plads med Manchester United. Brasilianeren skulle spille for dem, men så kom Leonardo (PSGs sportsdirektør, red.) ind i billedet. Han ringede og fortalte mig, at de var ved at samle et stærkt hold med Thiago Silva, Marquinhos og Ibrahimovic, fortæller Ribeiro til UOL.

- Han spurgte, hvad Manchester United ville betale, og jeg svarede £31 millioner. Han sagde, han ville byde £39 millioner i stedet. Derefter fortalte jeg Lucas, hvor smuk en by Paris er, og han bad om at snakke med sin far, inden det hele så faldt på plads.

Lucas, der da forlod Sao Paulo for PSG, blev dengang anset for at være et af de store brasilianske talenter, som måske næsten havde samme potentiale som Neymar. Uden at være respektløs kan man vist godt sige, at han aldrig helt har ramt det niveau.

Sir Alex Ferguson bekræftede også tilbage i 2012, at Manchester United var efter det dengang brasiliansk stortalent.

- Det er ikke korrekt, at vi er nået til enighed med spilleren endnu. Vi er ikke nået til enighed, men vi har vist interesse, men indtil tiden er inde til det, kan vi ikke sige, at han er vores spiller, fortalte Ferguson dengang til Manchester Uniteds egen hjemmeside.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED